Neved:
Idézet forrása:
Kategória:
Szerző:
Szerző: SoDI, beküldte: G.Miller (2010-06-02 00:07)
forrás link (7)
A Jobbik nevű démont a balliberális ármány hívta életre a MIÉP ellen. Meg lehet nézni a prominensei múltját. Jaj, hát nem tőlük szívták át az embereket? ;) Milyen érdekes! A Jobbik létének egyetlen értelme a nemzeti radikalizmus tudatos szétmorzsolása! Oszd meg, és taposd el...

Mindenesetre én készségesen elhiszem neked, hogy nem lesz túl nagy szerepük, ezért továbbra is érdesnek ígérkezik a vasárnapi tüntetés, elvégre Tóta W. Árpádnak is igaza van abban, hogy ideje felszólalni az ellen, hogy egyesek mániákusan rasszistázzák le a magyar embereket. De továbbra azt mondom, hogy még a cigányokkal szemben is szükséges valamilyen mértékű provokatív viselkedés az áldozattá váláshoz. 23 éves vagyok, és még soha nem támadott meg cigány.

Mercis lakásmaffiózók formájában már volt szerencsém velük, de nemet mondtam az ajánlatukra. Egy kedves, barna bőrű, aranyláncos úriember keresett meg a egy közös ismerősünkön keresztül azzal, hogy ha felveszek 4 milliót a lakásomra, és ha utána rögtön átadom a felét csúszópénznek, akkor cserébe banki ügyintézők eltüntetik az egész tartozást, én pedig az ügy végén a maradék 2 millióval felesben megosztozhatom ővele. Jól hangzott, de valahogy keveselltem a garanciákat, melyek kimerültek a szép mosolyában. :-)
By SoDI