Neved:
Idézet forrása:
Kategória:
Szerző:
Szerző: Danyiil Romanovics, beküldte: Danyiil Romanovics (2010-06-01 11:25)
forrás link (10)
Üdvözlöm. A nevem **** Endre.

Hogy van?

Én remekül, és nagyon remélem, hogy sokak után Önnek is a segítségére tudok lenni. Ezen az oldalon betekintést engedek az elmúlt évtizedet átölelő masztipartis múltamba.

Ha megenged egy tanácsot, az Ön helyében olyan emberre bíznám a hétvégi recskapartik és egyéb masztiesemények szervezését, aki az indexfórum sok ismert szereplőjének elismerését vívta már ki. Ezek az indexzsidók pontosan tisztában vannak vele, hogy a megfelelő masztis kiválasztásán súlyos öklözőzsír-tégelyek múlhatnak. Talán a 100 leggazdagabb magyar között lévő broni, és mások elégedett választását követve Ön sem tévedhet túl nagyot.

Már tizenéves koromban érdeklődésem központjában volt az összetett maszturbációs kézmozdulatok elsajátítása. Középiskola mellett a forum.index.hu tanfolyamain ismerkedtem meg az egy- és kétkezes önkielégítés alapjaival. Még egyetemi tanulmányaim előtt több szakirányú végzettséget (professzionális felszopó, junior fistman, OKJ-s masztiparti-szervező) szereztem, és az index.hu tanfórumán sajátítottam el a senior masztiszakértők tudását.

Tanulmányaim mellett immár 8 éve foglalkozom szabadúszóként maszturbációval. Ez idő alatt sok cég számára szerveztem olyan masztieseményeket, melyek máig szervesen integrálódnak az üzleti folyamataikba. Mindeközben több helyen láttam el folyamatos síkosítói feladatokat. Önkielégítési tapasztalataim mellett origami-tanulmányaim jelentik abiztosítékot arra, hogy kézmozdulataim Önnél is az élvezet érdekeinek maradéktalan figyelembe vételével zajlanak le.

Szabadidő, érdeklődési kör:
Szabadidőm nagy részét az professzionális onánia és a maszti-etikett témakörének tanulmányozásával töltöm. Igyekszem ehhez folyamatosan beszerezni a legmodernebb szakirodalmakat. Emellett kedvelt időtöltésem pornóvideók összevágása, mely szenvedélyemnek az egynemű masztipartikon gyakorta hasznát is veszem. Ehhez az utóbbi években magas szinten sajátítottam el a Vegas Handjob nevű maszturbációs technika használatát.

Képességek, kompetenciák:
Ösztönösen a falloszméretek és -formák átgondolt, precíz, strukturált megközelítése jellemez. Nyitottan fogadom a kihívást jelentő, kreativitást igénylő feladatokat. Mivel tudom, hogy ez elősegítené a személyes fejlődésemet, szívesen dolgozok csapatban is. Mindig nagy hangsúlyt fektettem rá, hogy önképzés útján folyamatosan naprakészen tartsam, gyarapítsam, és elmélyítsem maszturbációs tudásomat.