Neved:
Idézet forrása:
Kategória:
Szerző:
Szerző: parabolatányér-képű, beküldte: Danyiil Romanovics (2010-06-01 10:42)
forrás link (2)
Endre, ha elolvastad az előző hozzászólásomat, és most dühöt, haragot érzel, akkor emiatt ne ess zavarba, ez teljesen normális. Amikor ugyanis az embert kritika éri, még ha építő szándékú, jóindulatú kritika is az, teljesen természetes, hogy bekapcsol a védekező rendszered, és automatikusan teljes elutasítással, netán agresszióval párosult düh hajtja a reakciódat, amíg valamilyen kis buta sértést leírsz, hogy így vegyél “elégtételt”.

De kivel is baszol ki, Endre? Hát látod, már megint magaddal. Hiszen ha nem vagy képes tudomásul venni, amit én is, és sokan mások már leírtak itt neked őszintén – és talán már a szüleidtől, esetleg pszichiáteredtől is hallhattad már, hanem a totális elutasításba menekülsz, és csak durcásan, gyerekes sértésekkel válaszolgatsz, úgy soha nem leszel képes ezen a jelenlegi állapotodon változtatni, fejleszteni.

Az első lépés Endre az Elfogadás. Állj a tükör elé, és nézd meg jól magad. A hosszú, kampós, asszimetrikus orrodat, az elálló füleidet, a sok faszveréstől beesett mélyen ülő, barátságtalan szemeidet, a vállig érő fülcimpáidat és az egész aránytalan, torz arcodat, mellyel kérdés nélkül megkapnád az állampolgárságot ha izraelben kérnél menedékjogot. Tudom hogy ez nem esik most jól neked Endre, de hány bombázó volt az életedben, aki érted tepert, mint alfa hímért, Endre? Aki sok férfi közül téged szemelt ki a tengerparton vagy a cégnél, vagy a suliban? Ugye nem sok volt, Endre. Csak huszadrangú, hozzád hasonló, ****é fogyatékos, torzarcú nőket kaptál meg, akiket kicsit bepittyentve megkettyintettél hogy ne nézzenek teljesen buzinak és anyád se ijedjen be még jobban.

Endre, fogj egy vonalzót, és egy férfimagazint. Mérd le egy tetszőleges férfi fej arányait (internetet is használhatod), aztán állj a tükör elé és mérd le a saját fejed arányait. A kísérletet megismételheted ahányszor csak akarod. Látod már, hogy valami nincs rendben? Hogy torz az arcod? A számok nem hazudnak, Endre.

Fogadd el a torz gnómságodat. Fogadd el őszintén a fogyatékosságodat, a lelki visszamaradottságodat. Csak őszinte, nyílt szembenézés után, stabil, fix alapokról lehet építkezni.

A fantáziavilágból, ahová menekültél, sehová sem vezet az út!

Fogyatékos vagy Endre, mondd ki! Most!