Neved:
Idézet forrása:
Kategória:
Szerző:
Szerző: parabolatányér-képű, beküldte: Danyiil Romanovics (2010-06-01 10:41)
forrás link (1)
Endre!

Látom, megsértődtél azon, amit kérdeztem. Pedig ez csak egy kérdés volt, de ezek szerint hogy ha így magadra vetted, az azt jelenti, hogy benned is felmerült esetleg ez a kérdés már? Közel jártam az igazsághoz?

Én nem sértődöm meg a “génkorcs”-on. Nem is dicsekszem, vagy mentegetőzöm, és nem érzem, hogy magyarázkodnom kellene szüntelenül magam miatt, ahogy te teszed folyamatosan. Hogy ez miért van így? Ezt a kérdést nyitvahagyom, hogy elgondolkodhassa rajta, vajon miért van az, hogy teneked valamiért szüntelenül magyarázkodnod kell, mindenféle semmiségek, a személyedet ért legapróbb kritikák miatt, nekem pedig egyszerűen semmiféle hasonló miatt soha nem kell magyarázkodnom.

Hogy miért van az, hogy én gépjárművel, lakással, diplomával, rengeteg megtakarított pénzzel, jó állással, karrierrel rendelkezem, amiért rengeteg jó csajom volt és lesz, és amiért rengeteget utazom, és miért van az, hogy te nem. Én ezek miatt a dolgok miatt nem magyarázkodom, nem is dicsekszem velük, a rövid, teljesség nélküli listát címszavakban csak gondolatébresztőnek szántam neked.

Tudod Endre, itt többen mondták már neked, van aki finoman, szemérmesen célozgatva, van aki kerek perec nyíltan, egyenesen, ami szinte mindenki számára szembeötlő, csak számodra feldolgozhatatlan még (pedig legbelül te is tudod, máskülönben nem sértődtél volna meg ilyen gyorsan most is): ordít rólad Endre, hogy fogyatékos vagy.

Nem autista, vagy csorgó nyálú mongolidióta, aki teljesen képtelen az önellátásra, ne ilyesmire gondolj. A világ nem fekete és fehér. Te egy testileg, és értelmileg is egy enyhén, közepesen sérült fiatalember vagy. A beszédkészséged jó, közösségben sem kapsz pánikrohamot, tanulni is képes vagy, alapvető logikai képességekkel rendelkezel.

Azonban hiányzik belőled az egészséges szociális viselkedés, a valóságról alkotott visszacsatolt képed éppen olyan torz, mint az arcod (nyilván te nem látod annyira torznak, mert már megszoktad, de tedd csak mellé egy másik ember képét és hasonlítsd össze. na? kapisgálod?), dolgozni, termelni, beilleszkedni a szociális hálóba képtelen vagy, és közben megmosolyogtató, gyerekes kifogásokkal dobálózol.

Sodi, aki közel harminchoz nem épített magának egzisztenciát, képtelen maga megkeresni a pénzt magának, nincs nője, az fogyatékos, Endre!

Főleg olyan támogatással, ami neked van, hogy nem kell lakbérre, kajára, semmire költened, és még ilyen hátszéllel is csak egy nyomorult freeblogot tudsz összehozni, az életed csúcspontja, alfa és omegája, Endre ez súlyos, ordító fogyatékosságra vall!

Hát nem látod, hogy mindenki csak és kizárólag ALÁZ a blogodon? Hogy egy Szalacsi Sándor vagy? Hogy nem azon röhögnek, amit mondasz, hanem rajtad?

Endre, hidd el, nekem sem könnyű, hogy egyszerűen nekem kell közölnöm veled az igazságot. Nekem is szarul esne, de én legalább elfogadnám és összeszorított foggal megpróbálnék változni. Remélem egyszer sikerülni fog neked is, ami megannyi fogyatékosnak, és egyszer elindulsz majd az egészséges emberek társadalmába, a saját, kitaposott utadon, hátrahagyva a dedós, debil, fogyatékos fertőt, amiben jelenleg élsz.

Ez az út sehová sem vezet, Endre, ébresztő, vagy Dragon64 sorsára akarsz jutni?

Ébresztő, Endre!